Er bestaan diverse VPN-providers. Al de hieronder genoemde servers zijn goed. Welke je wilt gebruiken hangt dus vooral af van je persoonlijke voorkeuren.

VPN Nederland

VPN Nederland is een Nederlandse VPN-provider met ondersteuning in het Nederlands. Een abonnement kost €7,50 per maand, maar er kan tot 60% korting verkregen worden als je voor 1 jaar vooruit betaalt, om uit te komen op slechts €2,99 per maand.

Voor Windows, Mac, iOS en Android bieden ze een eigen app aan die alles regelt, zodat je niet in de geavanceerde instellingen van je besturingssysteem hoeft te duiken. Linux-gebruikers kunnen OpenVPN-instellingen verkrijgen via de support-desk en gebruik maken van de in Linux ingebouwde VPN-mogelijkheden.

Bezoek de VPN Nederland website

IPVanish

IPVanish is een VPN-provider met servers is maar liefst 61 landen. Een abonnement kost $10 per maand, maar er kan tot 46% korting verkregen worden als je voor 1 jaar vooruit betaalt. Mét ondersteuning van het moderne en snelle WireGuard protocol!

Voor Windows en MacOS bieden ze een eigen app aan die alles regelt, zodat je niet in de geavanceerde instellingen van je besturingssysteem hoeft te duiken. Voor Linux, Android, iOS en dergelijke bieden ze handige stap-voor-stap instructies aan over hoe je verbinding moet maken.

Bezoek de IPVanish website | Lees onze IPVanish-handleiding

PureVPN

PureVPN noemt zichzelf de snelste VPN-provider ter wereld. Ze hebben servers in maar liefst 141 landen en met 1 account mag je tegelijkertijd 5 apparaten gebruiken. Ook de prijzen zijn erg netjes!

Bezoek de PureVPN website

NordVPN

Deze VPN-provider heeft servers in 59 landen. Er is een mooie kortingsactie als je een abonnement voor 3 jaar afsluit.

Bezoek de NordVPN website

Ivacy

Ivacy is een zeer complete VPN-provider met goede prijzen. Interessant is ook hun Kodi-addon.

Bezoek de Ivacy website

Invisible Browsing VPN (ibVPN)

Deze VPN-provider heeft servers in 43 landen.

Bezoek de Invisible Browsing VPN website