Er bestaan diverse VPN-providers. Al de hieronder genoemde servers zijn goed. Welke je wilt gebruiken hangt dus vooral af van je persoonlijke voorkeuren.

GooseVPN

Mooie naam hé! Ganzen werden vroeger gebruikt om terreinen te beveiligen, vandaar de naam GooseVPN. GooseVPN is de enige Nederlandse VPN-provider. Dit heeft als grote voordeel dat je bij vragen of problemen gewoon in het Nederlands geholpen wordt door de klantenservice. Prijzen zijn er vanaf €2,99 per maand voor kleingebruikers, en €4,99 voor onbeperkt dataverkeer. GooseVPN heeft een zogenaamde 'no log policy', wat betekent dat ze zelf in het geheel geen logs bijhouden over jouw online activiteit!

Zomerdeal - 3 jaar VPN voor €2,75 per maand

Bezoek de GooseVPN website | Lees onze GooseVPN handleiding


IPVanish

IPVanish is een VPN-provider met servers is maar liefst 61 landen. Een abonnement kost $10 per maand, maar er kan tot 46% korting verkregen worden als je voor 1 jaar vooruit betaalt.

Voor Windows en MacOS bieden ze een eigen app aan die alles regelt, zodat je niet in de geavanceerde instellingen van je besturingssysteem hoeft te duiken. Voor Linux, Android, iOS en dergelijke bieden ze handige stap-voor-stap instructies aan over hoe je verbinding moet maken.

Bezoek de IPVanish website | Lees onze IPVanish-handleiding


PureVPN

PureVPN noemt zichzelf de snelste VPN-provider ter wereld. Ze hebben servers in maar liefst 141 landen en met 1 account mag je tegelijkertijd 5 apparaten gebruiken. Ook de prijzen zijn erg netjes!

Bezoek de PureVPN website


NordVPN

Deze VPN-provider heeft servers in 59 landen. Er is een mooie kortingsactie als je een abonnement voor 3 jaar afsluit.

Bezoek de NordVPN website

Ivacy

Ivacy is een zeer complete VPN-provider met goede prijzen. Interessant is ook hun Kodi-addon.

Bezoek de Ivacy website


Invisible Browsing VPN (ibVPN)

Deze VPN-provider heeft servers in 43 landen.

Bezoek de Invisible Browsing VPN website